Anthura

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST - Bleiswijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Bleiswijk Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een passend arbeidsvoorwaardenp...
Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Anthura zoekt voor het hoofdkantoor in Bleiswijk een

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST m/v fulltime

In deze functie ondersteun je onze accountmanagers, inventariseer je klantwensen en -behoeften en zet je deze om naar verkoopprognoses en offertes. Ook ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het CRM-systeem en bewaak je het orderproces. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het aftersales traject..

Als Commercieel Medewerker Binnendienst onderhoud je contacten met (potentiële) klanten in Nederland en Europa. Samen met ervaren accountmanagers informeer en adviseer je hen over al onze producten en diensten. Je bent service gericht en als geen ander in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Intern onderhoud je veel contact met collega’s van de afdeling verkoopplanning en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoop- en productie afdeling(en).

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste collega met een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent vindingrijk, overtuigend en werkt gestructureerd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gaat graag zelfstandig te werk.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:
  • Een afgeronde commerciële HBO of HAS opleiding;
  • Een ondernemende en flexibele instelling;
  • Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré.

Het is een ideale startfunctie voor iemand met enige stage en/of werkervaring en kennis van, dan wel affiniteit met de agrarische sector.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis en je krijgt coaching on-the-job om je commerciële vaardigheden continue te optimaliseren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Zoek je een commerciële functie in een professionele markt en zie je in deze functie dé eerste of volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (P&O manager), naar wk@anthura.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Poot (Hoofd Binnendienst), tel: 010-5291919.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Zoetermeer, Fulltime, Klantcontact, Customer journey.

Contactgegevens

Contactpersoon Sandra Poot
Telefoon 010-5291919

Vestigingsplaats

Solliciteer