Anthura

HOOFD ONDERZOEK WEEFSELKWEEK - Bleiswijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 19-04-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Bleiswijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.
Anthura zoekt voor het laboratorium in Bleiswijk een

HOOFD ONDERZOEK WEEFSELKWEEK fulltime

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het formuleren, opstellen en evalueren van de jaarlijkse doelstellingen van de afdeling. Je initieert en begeleid onderzoeken en geeft ondersteuning en begeleiding aan de onderzoekers. Daarnaast zet je ook zelfstandig experimenten op ten behoeve van productie en teelt in het laboratorium. Na het uitvoeren en uitwerken van de (eigen) experimenten analyseer en interpreteer je in samenwerking met de onderzoekers de onderzoeksresultaten. Deze resultaten worden vertaald naar de praktijk, hetgeen leidt tot verdere optimalisatie van protocollen binnen de productiegroep op het laboratorium. Tevens onderhoud je contact met de buitenlandse laboratoria over de onderzoeken die daar worden uitgevoerd.

Als hoofd onderzoek zorg je voor een goede samenwerking en communicatie tussen jou en de onderzoekers. Samen met de onderzoekers zorg je voor juiste en gerichte verslaglegging van de (eigen) onderzoeksresultaten, waarbij oriëntatie op reeds door derden uitgevoerd onderzoek en literatuurstudies worden meegenomen. Verder onderhoud je contact zowel intern als extern met (potentiële) relevante partijen.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste collega met een praktische en resultaatgerichte instelling. Je bent zelfstandig, onderzoekend, nieuwsgierig en werkt gestructureerd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met het aansturen van een team.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • 5 jaar relevante werkervaring in weefselkweek;
  • Goede vaktechnische kennis;
  • Een kritische en flexibele instelling;
  • Persoonlijke eigenschappen: innovatief, overtuigend en accuraat;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met het product.


Aanbod
Wij bieden een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een innovatieve omgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Zoek je een uitdagende functie en heb je ervaring met weefselkweek en onderzoek en zie je in deze functie de volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. naar wk@anthura.nl of via de 'Solliciteer' button t.a.v. Wim Knoop (P&O manager).

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marion Notkamp (Manager Laboratorium) op telefoonnummer 010-5291919.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Biotechnologie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Bleiswijk, Research, Laboratorium.

Contactgegevens

Contactpersoon Marion Notkamp
Telefoon 010-5291919

Vestigingsplaats

Solliciteer