Anthura

Product Planner - Bleiswijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 10-10-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Bleiswijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchidee├źn en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Wij willen graag met jou in contact komen voor de functie van

PRODUCT PLANNER fulltime

In deze functie, op het hoofdkantoor in Bleiswijk, maak je deel uit van de afdeling Planning. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de totale planning van het jong plantmateriaal op ras (artikelniveau). Je hebt hierbij veelvuldig contact met de afdelingen Productie, Verkoop en Productmanagement. Je rapporteert aan de Manager Planning.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:
  • Beantwoorden van aanvragen over en inzichtelijk maken van de beschikbaarheid van jong plantmateriaal aan de afdeling Verkoop;
  • Opstellen van de afleverplanning op totaal- en artikelniveau op de korte en middellange termijn;
  • Vervullen van een leidende rol in de afstemming met de afdeling Verkoop en de Productie Planner om verkooporders c.q. marktvraag op effici├źnte wijze in te vullen;
  • Opstellen van overzichten en rapportages voor het S&OP proces in relatie tot de productstroom van jong plantmateriaal;
  • Analyseren van productie- en verkoopgegevens ten behoeve van het verbeteren en optimaliseren van de plannings- processen, -software en -procedures in de supply chain.

Profiel
We zoeken een enthousiaste collega met een sterk analytisch vermogen en dito cijfermatig inzicht. Je bent proactief, klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig en een teamspeler. Verder heb je ervaring met het plannen in een demand & supply omgeving. Bij afwijkingen en optimalisatie trajecten sta je open voor suggesties, maar houd je het stuur stevig in handen. Daarnaast is uitgebreide kennis van Excel en ERP-software essentieel. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in logistiek, supply chain management, bedrijfskunde of tuinbouw.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige functie in een dynamische internationale omgeving, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Werk je gestructureerd en ben je op zoek naar een functie waarin jouw proactieve houding gewaardeerd wordt? Stuur dan je motivatie en cv aan Wim Knoop (Hoofd P&O) via wk@anthura.nl of gebruik de ''Solliciteer'' button.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met de Manager Planning, Jan-Martijn van Dijk, tel.: 010-5291919.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Bezoek ook onze internetsite: www.anthura.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jan-Martijn van Dijk
Telefoon 010-5291919

Vestigingsplaats

Solliciteer